Uitnodiging om kennis te maken met Greetje Dijkstra

Er is nu een heldere methodiek om een gemeenschap aan de praat te krijgen en ze heet Greetje Dijkstra. We willen haar graag aan u voorstellen. Het begon allemaal naar aanleiding van een vraag over hoe je over een bepaald onderwerp of in een gemeenschap, mensen aan de praat krijgt.

Hoe krijg je ze bij elkaar? Want op de vergaderingen komen altijd dezelfde mensen. Hoe krijg je draagvlak voor ideeën en plannen? En hoe zorg je er voor dat de gemeenschap praat over essentiële onderwerpen, en niet over de losliggende stoeptegel.

We bedachten Greetje…..

Zij is geen echte persoon, maar een gespreksmethodiek. Omdat Greetje daar een hoofdrol in speelt hebben we de methodiek die we ontwikkelden naar haar genoemd. Tijdens deze kennismaking gaat u met Greetje op pad in het gezelschap van andere deelnemers die uit het hele land komen. U leert haar kennen en begrijpen hoe ze de dynamiek van een gemeenschap in werking zet. U maakt de vertaling naar uw eigen vraagstuk, burgerparticipatie of dorpsontwikkeling, visievorming of probleemoplossing.

De ideale opstap naar een programma op maat dat we graag samen met u ontwerpen.

 

Locatie

Kantoor van Lift, direct achter het NS Station in Leeuwarden

Wanneer

Er zijn nog geen nieuwe data gepland.

 

 

Aanmelden

Voor informatie graag een mailtje naar ineke@deFamilieDijkstra.nl,